Среда, 20 Февраль 2019 17:55

Proteine și proteine din Magazinul sportiv - Powerteam

Автор 
Оцените материал
(0 голосов)

Proteina este un participant cheie în procesele fiziologice importante, fără de care organele și sistemele nu pot fi efectuate. Suplimentele dietetice de proteine devin din ce în ce mai populare printre sportivi, deoarece contribuie la îmbunătățirea performanței și la obținerea rapidă a masei musculare.

Ce sunt proteinele

Aceste substanțe sunt cele mai importante elemente care construiesc corpul uman. Proteinele se găsesc în fiecare organ și în cușcă și sunt, de asemenea, o sursă indispensabilă de energie. Dacă organismul nu obține suficientă proteină, ficatul convertește proteinele în grăsimi, creând astfel o sursă de surse de energie disponibile rapid. Absorbția substanței începe imediat după introducerea alimentelor în stomac și durează mult, în comparație cu procesul de digestie a carbohidraților. Prin urmare, atunci când consumați alimente cu proteine, persoana se simte saturată timp de mai multe ore.

Ce sunt proteinele? Acestea includ aminoacizii care sunt transportați prin sânge la fiecare celulă de țesuturi și organe. Proteinele joacă un rol important în viața și dezvoltarea corpului, sunt capabile să normalizeze echilibrul apă-acid-alcalin. Fără aminoacizi, este imposibil să se creeze enzime, hormoni, și aceasta este doar o mică parte a funcțiilor acestor substanțe. Formula chimică a moleculei de proteină este: H2N-CH (R) -COOH.

De ce este nevoie de un jucător

Proteinele, polipeptidele și proteinele sunt denumirea unui element constituit dintr-un lanț de aminoacizi. Ingredientul servește ca bază a țesutului și a principalelor materiale de construcție ale corpului. Ce este o proteină și de ce este necesar? Furnizarea regulată a organismului uman protejează echilibrul azotului și crește rata de creștere a masei musculare. Proteinele sunt substanțe care conțin un număr mare de aminoacizi. Acestea pot fi de natură vegetală sau animală.

De ce bea proteine? Cu consumul obișnuit al unui produs care conține o mulțime de proteine, sportivii măresc cantitatea de mușchi și susțin sarcina energetică necesară pentru instruirea completă. În acest caz, cantitatea de proteine necesară pentru un culturist depinde de intensitatea exercițiului. În fiecare zi puteți lua până la 2-3 grame de proteine pentru 1 kg de greutate corporală. Pentru aminoacizii digerați în mod normal, dieta ar trebui să fie carbohidrați.

Ce ajuta la obtinerea de proteine pentru cei implicati in culturism? Dacă utilizați în mod regulat substanța în combinație cu activități sportive:

- începe să crească masa musculară;

- grăsimea arde repede (aceasta se datorează faptului că proteina inhibă foametea, de asemenea, în plus față de indicele de lipoliză depinde de cantitatea de mușchi: im, mai ușor, oamenii își pierd greutatea);

- sănătatea se îmbunătățește (proteinele asigură restaurarea fiecărei celule a corpului);

Corpul sportivului va fi mai relaxat (acest lucru se datorează creșterii masei musculare și ajută la scăderea în greutate).

Informații: Magazin proteine


    Прочитано 3475 раз
    Автор публикации: Администратор

    Администратор

    Добавить комментарий