Суббота, 09 Февраль 2013 03:18

Vlad Plahotniuc: Veşti bune, Inga face progrese!

Автор 
Оцените материал
(1 Голосовать)

Vlad Plahotniuc: Veşti bune, Inga face progrese!

Inga a fost operată cu succes. A vorbit cu voce după 1,5 ani de șoaptă

Tânăra Inga Onoico a fost operată cu succes după ce mai bine de un an și jumătate a așteptat această intervenție chirurgicală. Operaţia a decurs bine, chirurgii au reuşit să înlăture segmentul deteriorat de coloană şi au ajustat un implant, notează UNIMEDIA.

Pe pagina deschisă pentru colectarea de fonduri, ingaonoico.eu, a fost postată și prima fotografie după ce tânăra dansatoare a fost transferată în salon după operație. În afară de ajustarea implantului, medicii i-au făcut operaţie la gât, şi acum ea poate vorbi cu voce tare, după ce timp de un an și jumătate ea a vorbit în șoaptă.

Acum va urma o perioadă de reabilitare postoperaţională pe care Inga o va petrece în spital. Ulterior, pe Inga o aşteaptă o perioadă lungă de realibitare acasă. Va fi nevoie de nişte sesiuni de tratare cu celule stem, de exerciţii fizice speciale ca Inga să revină la o viaţă normală. La fel medicii au menționat că deși îi va fi greu să reînceapă a merge, ea îşi va putea mişca partea superioară a corpului şi are şanse să îşi simtă picioarele.

Inga le transmite la toţi un MARE MULŢUMESC pentru susţinere și pentru implicare.

UNIMEDIA amintește că Inga Onoico, locuitoare a orașului Chișinău, este o dansatoare profesionistă, care în urma unui tragic accident rutier a fost țintuită la pat. A suferit o ruptură de coloană, nu putea respira, mânca sau merge fără ajutorul aparatelor și al celor din jur.


Прочитано 15108 раз Последнее изменение Суббота, 09 Февраль 2013 16:29
Автор публикации: Олег Влос

Магистр Права.

Сайт: vloslex.blogspot.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить