Пятница, 06 Июль 2012 13:21

Rihanna are o fiică!

Автор 
Оцените материал
(1 Голосовать)

Ochii mari și verzi, par castaniu și cârlionțat, fața rotundă și buze mari. În fotografie, pare o Rihanna în miniatură. Unde mai pui că poza este postată chiar pe pagina artistei.

 

O fotografie pe care Rihanna și-a postat-o pe pagina unui site de socializare face vâlvă pe Internet. În imagine vedem o copilă care are în jur de cinci ani care seamănă izbitor cu artista. Ochii verzi, părul cârlionțat și buzele groase sunt trăsăturile cu care micuța i-a impresionat pe fanii cântăreței.

Deși probabil s-ar fi gândit că este vorba despre o rudă a Rihannei, mesajul care însoțește fotografia i-a bulversat pe admiratorii solistei. Și asta pentru că, sub poză RiRi a scris scurt și clar: ”Fiica mea”, fără alte explicații.

Prietenii virtuali s-au grăbit să admire imaginea, dar, curioși din fire, au întrebat, cine este, de fapt, copila? Rihanna însă nu s-a grăbit să lămurească situația.


Прочитано 12921 раз
Автор публикации: Prutinfo Știri

PRUTINFO.COM este portalul de ştiri condus de o pleeadă de jurnalişti calificaţi, ce abordează cele mai interesante teme atît din Republica Moldova cît şi din România.

Сайт: prutinfo.com

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить